Als aanvulling op onze telefonische ondersteuning kunt u op deze pagina een remote support sessie starten.

Klik op de knop en volg deze stappen:

1. In het dialoogvenster klikt [Bestand opslaan].
  2. Open het bestand ‘TeamViewerQS_nl.exe’ en klik [Uitvoeren].
  3. Geef uw ‘ID’ en ‘Wachtwoord’ door aan de Stabiplan support engineer waarmee u in gesprek bent.

Degene met wie u in gesprek bent kan nu zien wat er op uw computer gebeurt en u heeft gezamenlijke controle over muis en toetsenbord.